Proef de

Mediterranée!

Koken met een groep

“Zo leer je elkaar beter kennen …” Met familie, vrienden of club koken is een heerlijk ontspannen avond uit. Ook zakelijk de ideale gelegenheid met medewerkers of afdeling. Maar denk ook eens aan een kooksessie met klanten. Want juist het opbouwen van een goede band met uw relaties in zo'n ontspannen en ongedwongen sfeer, levert altijd z'n rendement op. Een avond is van 19.00 tot ongeveer 23.00 uur. Andere tijden in overleg. 

Elke avond is weer een succes! Onze gasten zijn elke keer weer verbaasd dat de sfeer onderling zo optimaal wordt. En dat de bereikte culinaire resultaten van hoog niveau zijn, ondanks dat velen aangeven niet zo’n kook"ster" te zijn. Het lukt het altijd.”  En wil iemand even een speechje houden, dan is juist een besloten gelegenheid heerlijk om onder elkaar te zijn.

Heerlijk all in menu. Onder professionele begeleiding bereid je samen een viergangendiner met keuze uit mediterraan, Italiaans, Frans, Spaans of anders (denk aan koken met bier, vegetarisch, kreeft of anders in overleg). Daarna gezellig dineren zittend of als walking diner, voorzien van mooie wijnen. Je krijgt de duidelijk uitgewerkte receptuur mee, zodat u de gerechten makkelijk kunt namaken.  

Inschrijven kan vanaf 8 personen, zaterdag vanaf 10. De zaak is dan exclusief voor jullie.  De kooksessies zijn mogelijk elke dinsdag t/m zaterdag. Andere dagen in overleg.

De kosten bedragen € 74,50 pp en is inclusief aperitief, amuse, viergangen-diner, passende wijnen of non alcoholisch, tafelwater, koffie, digestief, uitgewerkte receptuur en de begeleiding en instructie. Wij zorgen voor alle voorbereidingen en niet te vergeten de afwas.

Voor groepen vanaf 10 pers (op zaterdag vanaf 12) is ook een drie gangen diner mogelijk. (€ 57,50 incl. huiswijn of non alcoholisch, water en koffie). 

Voor grotere groepen tot 25 personen hebben wij aangepaste arrangementen. We plaatsen een aantal statafels er bij zodat een deel elkaar hier treft, terwijl anderen gezellig zitten rond het kookeiland. In groepjes koken de gasten een aantal voorgerechtjes, hoofdgerecht en dessert met als mogelijk thema Spaanse tapas of een Italiaanse Anti Pasta (of anders in overleg). Door de wisselende kookgroepjes ontstaat er een levendige sfeer waarin iedereen elkaar wel een keer treft die avond. 

Extra'sWijnarrangement grand vin kost p.p. € 15,00 extra. Ook is een attentie voor de deelnemers een leuk idee. Bv een leuk culinair cadeau of een schort met ieders naam of de bedrijfsnaam er op.

Informatie, optie nemen of reserveren
Je kunt altijd een optie nemen op een avond om er zeker van te zijn dat die avond ook beschikbaar is. Lukt het niet om je groep die avond bij elkaar te krijgen, dan kan je de optie zonder kosten weer laten vervallen.

Voor zo'n optie, vragen of reserveren vul het formulier in of  mail naar info@manger-mangiare.nl . bellen kan ook di t/m za vanaf 10.00 uur 0495 450843 (voor spoed of andere tijden 0653 341992) of kom in onze kookwinkel.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de diverse activiteiten, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.